mandag 21. oktober 2013

Når logikk ikke lenger holder

En gang i tiden hadde jeg en viss logisk sans. Nå er det mange år siden, og to ting har skjedd:
1) Tre svangerskap, tre barselsperioder og etter hvert livet som fulltidsjobbende overengasjert kan-ikke-si-nei-til-tenk-om-jeg-går-glipp-av-noe har nok i beste fall lamma brorparten av hjerneceller. I verste fall er de gone forever. RIP.
2) Når vi er mange kokker blir det mye...rot. Og andre sin logikk er ikke alltid like lett å få øye på. Jaffal ikke når vi er fem personer med like kreative (eller lettvinte) løsninger.

Jeg har fem klokker, men finner bare en. Og den er tom for batteri. Resten har sporløst forsvunnet etter at pirayaene fant ut hvor de lå. Klokker er nemlig skikkelig yay, rydding er helt nay (noe har de altså forstått). På min jakt etter ei fungerende klokke fant jeg i dag:

Vatn i toalettveska. Takk Mathea. I tilfelle vi skulle til Gili Trawangan igjen liksom. Men joda, det er jo lovende at minsta ikke tar vann som en selvfølge. Det er viktig  ta vare på ressursene våre. Om enn ikke i toalettveska.

 
En "ferdig perlet" dinosaur. Veldig vakker. Nei mamma kan ikke stryke den, da må alle stå på rett plass først. Jaa så fint at du er fornøyd og synes at alle er på sin plass, men mamma kan ikke stryke dem. Jaa stå på krava og hold på din kunstneriske frihet og integritet du vennen. Ja bare ønsk deg strykejern til jul. Mamma tenkte på discokule, men strykejern er jo og kult. 

Hagesaks oppå regningene på kjøkkenet. Håper jeg kan skylde på mannen. Men tviler.

 
Ei dykkermaske i oppvaskekummen sammen med glass og bestikk. Jeg spurte ikke engang. Mannen rister kanskje like oppgitt på hodet når han tar den utav oppvaskemaskina seinere.  

Men ingen klokke. Noen som har forslag til steder jeg kan leite?

1 kommentar:

  1. Ojameg for ein kvardag!
    Stader å leite etter klokke; innerst i skapet, nederst i leikekassa, under senga, bak do, under setet i bilen og mange andre ulogiske stader ;)
    Lukke til :)

    SvarSlett