mandag 17. september 2012

Aktiviteter for små og store

Gullpjusken vår har fått ørebetennelse (buhuuu stakkars gullet til mammaaaa), så det ble en betraktelig roligere helg enn jeg hadde forestilt meg. Og det MERKES at en unge er satt utav spill!
Så da ble det luftings av jentene og ellers inneaktiviteter.
Her kommer et knippe til inspirasjon:

* Telttur i stua. Holdt dem opptatte i flere minutter uten at mamma eller pappa måtte være med, så det anbefales på det sterkeste. Dette kan og anses som en grei måte å lokalisere sofaputer på, for det var helt enormt hvor mange de greide å oppdrive og stappe inni der sammen med seg selv.

Ta bilder av oss selv med iphonen. Det ble tre bilder før vi begynte å krangle om hvem som skulle holde den. Mamma er forresten en dumming som ville holde den bare fordi den er hennes. Og fordi hun har lengst armer. Og fordi hun liksom ikke sikler på den. Akkurat som det skulle være avgjørende.
Dekorere kjøkkenet til mamma. Det var så kjedelig at jeg måtte pynte det litt.
Kose pusen. De har tross alt ni liv å gå på, det holder en stund.
Lage de vakreste kreasjoner med modellkitt. Etter grundig feltundersøkelse kan vi bekrefte at modellkitt ikke er giftig, og kan spises. Mange ganger. Og så vondt som det smaker, så må vi smake en gang til for å få bekrefta at vi huska rett.
 
Og for uteaktivitetene: Pølser er digg. En kan aldri få nok ketchup. I grunnen er det viktigere å huske ketchupen enn pølsene.
Har dere hatt en fin helg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar